BİTLİS / AHLAT - Ahlat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

İlçede düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Belsima AKBUDAK 3. olmuştur. Yine ilçede düzenlenen  İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Zöhre Seren BALCI 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü öğretmeni Serdar ACUN´un rehberliğinde 07.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı yapılmıştır. Okulumuz 3 dakikada vukuatsız bir şekilde tahliye edilmiştir.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaleyetleri haftası kapsamında, 15.01.2024 tarihinde bilgi yarışması, en sevdiğini paylaş, kermes, yetenek paylaşım saati, görsel sanat, bilim ve spor saati etkinlikleri yapıldı.

Ara

ÇEDES projesi kapsamında okulumuzda "FİLİSTİNE DESTEK" için kermes düzenlendi.

Ara

Okulumuz Adalet alanı öğrencileri tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ile ilgili pano çalışması yapıldı ve tüm sınıflara sunum yapıldı.

Kas

Okulumuz tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü ilçe programı Halk Eğitim Merkezi'nde sunulmuştur. Program kapsamında fidan dikim etkinliği yapılmıştır. Ahlat Şehitliği ziyaret edilmiş ve vefat etmiş öğretmenlerin kabirleri ziyaret edilmiştir.

Ekm

İl Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen şiir okuma yarışmasında 11/A Sağlık Hizmetleri sınıfından Ceren GÖKALP il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

9/A Sağlık Hizmetleri sınıfından Melek ALIŞ, 10/A Sağlık Hizmetleri sınıfından Gülcan CAN, 11/A Sağlık Hizmetleri sınıfından Esma DENİZ, İl Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen bilgi yarışmasında 16 okul arasından ikinci olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.